3 HOTELVÆRELSER I VANDKANTEN


SE VORES BEDSTE STRANDVILLAER
PÅ MALDIVERNE

Er I på udkig efter et smukt sted at slappe af og nyde solen, bo direkte på stranden og badeferie i paradisiske omgivelser, så er rejser til Maldiverne et fremragende valg.

Alle vores hoteller har værelser direkte på stranden, så I kan ikke undgå at komme helt ned i gear.

Maldiverne er kendt for sine uforholdsmæssigt dyre luksusresorts, men det er også muligt at finde enkelte resorts, hvor kvaliteten stadig er i top, og hvor et ophold er til at betale. Vi har netop håndplukket et par resorts i den øvre mellemklasse, hvor I får rigtig god værdi for pengene.

Reethi Faru Resort
Luksus og forkælelse på Maldiverne

Det 5-stjernede Reethi Faru Resort ligger privat og uforstyrret på den palmeklædte tropeø, Filaidhoo.


Krystalklart vand og kridhvide sandstrande skærer øens grønne hjerte, hvor duvende palmer skaber skyggefulde oaser, som I kan trække jer tilbage til, hvis I trænger til en pause fra driverlivet på stranden.


Det perfekte sted til en kølig drink og en god bog. Og får I brug for lidt afveksling, så er der også skønt ved hotellets pool.

Rummelig bungalow direkte på stranden

Garden Villaen ligger på østsiden af den lille ø, omgivet af palmer og tropiske træer. Den 50 m2 store villa er opført i naturmaterialer med gyldent træ og lyse farver og minder mest af alt om et lille, eksklusivt sommerhus.


Den stilfulde indretning er en vellykket blanding af det moderne og klassiske lokal håndværk, der er med til at give villaen en hjemlig og autentisk atmosfære.Olhuveli Beach & Spa Resort
Et moderne resort med All-Inclusive

Olhuveli Beach & Spa Resort danner den perfekte ramme for en afslappende all-inclusive ferie i Det Indiske Ocean. Stemningen er afslappet, serviceniveauet er højt, og her er mulighed for at koble helt fra og nyde alle fordelene ved at have all-inclusive.


Øen er ikke større end I kan gå rundt om den på 45 minutter, hvis I følger stranden det meste af vejen. Den centrale del er dækket af kokospalmer, grønne planter og blomster, så det udefra er svært at bedømme, hvor mange bygninger der rent faktisk er.

Veranda og havudsigt

Under jeres ophold på Olhuveli Beach & Spa Resort, bliver I indkvarteret i et af resortets dejlige Deluxe Rooms beliggende ud til stranden og lagunen.


Alle værelser har en skøn møbleret balkon eller veranda afhængig af, om I bor i stueetagen eller på første sal. Her har I bord og stole samt en daybed, hvor I kan slappe af og nyde udsigten mod stranden og lagunen mellem palmer og grønne planter eller en forfriskning i skønne rammer.


Fun Island Resort
Nyd livet på den smukke tropeø.

Fun Island Resort giver jer muligheden for at slappe helt af og nyde livet på den smukke og uberørte tropeø. I kan gå rundt langs med stranden på hele øen i løbet af en halv time og finde jeres eget uforstyrrede strandafsnit.


Resortets personale er utroligt imødekommende og servicemindede, og generelt er stemningen meget afslappet – her er ingen krav til ”dress code”.

Deluxe Room med havudsigt

Værelset er enkelt og smagfuldt indrettet i hvide og lyse farver. I bor direkte på stranden.Del denne side