Rejsen du aldrig glemmer


ØHOP PÅ MALDIVERNE

Drømmer I om at opleve Maldivernes tropiske og eksotiske paradisøer og få slappet fuldstændig af i skønne omgivelser? Det er netop, hvad I får på denne rejse.


Som de første i Danmark arrangerer vi hos Check Point Travel øhop på Maldiverne, hvor vi kombinerer opholdet med 2 forskellige tropeøer. I får 7 nætter fordelt på to herlige ”atol-resorts” og dermed en mere varieret oplevelse af Maldiverne.

"DEN PERFEKTE FERIE"

"Vi var på ø-hop på Maldiverne, og det var den perfekte ferie. Vi boede på to øer, så vi fik oplevet lidt forskelligt og fik mulighed for flere fede dyk og fantatiske udflugter!"
Line, Holstebro

HOP FRA Ø TIL Ø

Maldiverne består af 1000vis af øer, ofte med ét hotel på hver ø, men hvorfor kun nøjes med at se et sted - hver ø har sit eget eventyr at byde på. Med øhop kan du kombinere to eller flere øer og få den perfekte Maldiverne oplevelse.


Med øhop får du mulighed for at tage det bedste fra flere rejsemål. Drøm dig væk til små paradisøer, hvor du kan nyde de smukkeste strande og bade i det turkisblå hav. Ø-hop er den ultimative måde at opleve den lokale charme og den skønneste natur. Det er her du for alvor får muligheden for at koble fra og nyde livet.


På jagt efter
Manta Rays

Maldiverne er en af de få steder du kan se Manta Rays i store antal. De kan opleves hele året rundt. Om vinteren er der flest ved de vestlige atoller og om sommeren ved de østlige. Dyk ned i dybet og kom helt tæt på havets engle.

MEGET MERE END STRAND

Når du tænker på rejser til Maldiverne, er den første indskydelse måske "bare" strandferie, men Maldiverne er faktisk mere end det. Fra mange hoteller kan du komme på fantatiske udflugter over og under havet. Tag en dag med at prøve de mange vandaktiviteter, besøge en af de mange "lokale" øer, se hvordan de lokale lever på en tropeø, besøg verdens mindste hovedstad, Male, og se den store moské, præsidentens palads, fiskemarked, lokale markeder og det nationale museum og meget meget mere. I kan selvfølgelig også nyde palmestrandene, tage på snorkel- eller dykkertur eller

få en afslappende spa-behandling.


TIP: Lej kajak og ro en tur rundt om øen med snorkelgear ved hånden og hop ned i undervandseventyret, når du skal afkøles.

Del denne side