Oplevelser du aldrig glemmer


KOM HELT TÆT PÅ DEN BLÅ VERDEN

Når du besøger Maldiverne, så kan du glæde dig til et undervandsliv i verdensklasse. Når du dykker under vandoverfladen bliver du indhyldet i Maldivernes helt fantastiske undervandsverden. Alt står nærmest stille, og du kan mærke roen helt ind i sjælden, mens du udforsker livet under vandet. Snorkling og dykning på Maldiverne er en uforglemmelig oplevelse, som du kun finder få steder i verden!

TOP 5 OVER DE BEDSTE STEDER AT SNORKLE OG DYKKE


Her får du Check Point Travels 5 favoritlokationer for snorkling og dykning på Maldiverne:


1. Maaya South Ari Atoll
Hop i det krystalklare vand fra båden og nyd den høje sigtbarhed som gør dette sted til en unik dykker- og snorkel oplevelse. Her er et aktivt marineliv på forskellige dybder, så der er plads til både uøvede og øvede. Derfor er snorkling lige netop her en smuk oplevelse for alle. Jo dybere du kommer ned vil du se forskellige farver og liv. Stedet er selvfølgelig oplagt at besøge i dagslys, men I kan faktisk også udforske revet i mørke. I vil kunne se både farverige fisk og levende koreller. Et oplagt besøg for hele familien!


2. Sun Island
Sydvest for Maafushi finder I Sun Island. Øen er omkranset af koralrev, der er rige på fisk i alle regnbuens farver. Koralerne er levende, og her kan du gå direkte fra stranden med snorklingsudstyret på.


3. Banana reef, North Male Atoll
Dette spot er oplagt for nybegyndere, når det kommer til både dykning og snorkling. Store stimer af farverige fisk glider rundt om koralrevet. Vandet er oftest stille uden strøm, og sigtbarheden er helt i top. Her er et meget alsidigt marineliv med både store og små undervandsskabninger. Stedet er blandt andet kendt for sine gode chancer for at spotte havskildpadder – en uforglemmelig oplevelse!


4. Himandhoo Manta Point
Et perfekt sted at hoppe i vandet med dykkerudstyr. Her er der mulighed for at se større arter og selvfølgelig stadigvæk koralfisk. Her er større fisk, skildpadder og endda rokker. Stedet er kendt for mantarays – en art som står på enhver dykkers bucket-list. De nærmest svæver med strømmen, og du kan komme helt tæt på. Det er et helt fantastisk syn, og det vil helt sikkert være et minde for livet!


5. Filaidhoo Atoll – Reethi Faru Resort
Ved Filaidhoo-atollet fåes noget af det bedste snorkling med direkte adgang fra stranden, som Maldiverne har at byde på. På netop Filaidhoo-atollet ligger vores populære hotel - Reethi Faru Resort. I kan gå direkte i vandet med snorklingsudstyr og udforske det farverige rev. Her findes fisk i alle regnbuens farver. Derudover kan I – alt efter årstiden - også være heldige at spotte en skildpadde eller andre større arter. Revet tilbyder fantastisk snorkling, og da revet ligger få meter fra strandkanten, så bliver det ikke nemmere.


MALDIVERNE SOM DYKKERDESTNATION

"De primære aktiviteter på Maldiverne foregår i vandet, hvor du finder nogle af verdens flotteste og smukkeste fisk og koraller. Øerne, hvor hotellerne ligger, er som regel så små, at du har set det meste af revet på 20 minutter. De øvede dykker kan derfor på disse øer søge større udfordringer
på de mange udflugter."

Rasmus, Aarhus

FÅ DIT FØRSTE (OG STØRSTE)
DYK PÅ MALDIVERNE


De fleste tænker på atollernes kridhvide sand, palmer og villaer på pæle i havnet, når man nævner Maldiverne. Det krystalklare vand skænkes selvfølgelig også en tanke, og netop i det krystalklare vand findes en hel verden verden af liv. Den bedste måde at beskue denne verden er med en iltflaske på ryggen.


Har du endnu dit første dyk tilgode, så er Maldiverne det oplagte valg. Her findes dykning for alle aldersgrupper og sværhedsgrader. Atollerne har fantastiske koralrev som bare venter på at blive udforsket. Alle vores populære resorts på Maldiverne har egen dykkerinstruktør som kan hjælpe både nye og øvede dykkere.


Del denne side