NYHED


Reethi Faru Resort
5-stjernet tropeø

BO PÅ DEN PALMEKLÆDTE
TROPEØ FILAIDHOO

Det 5-stjernede Reethi Faru Resort ligger privat og uforstyrret på den palmeklædte tropeø Filaidhoo. Krystalklart vand og kridhvide sandstrande kanter øens grønne hjerte, hvor duvende palmer skaber skyggefulde oaser, som I kan trække jer tilbage til, hvis I trænger til en pause fra driverlivet på stranden. Det perfekte sted til en kølig drink og en god bog. Og får I brug for lidt afveksling, så er der også skønt ved hotellets pool.

ET HOTEL FOR HELE FAMILIEN

Resortet har 6 stemningsfulde restauranter og 4 barer, hvor nogle ligger i strandkanten og andre er opført på pæle ude på havet. Her kan I nyde fantastiske retter og skønne cocktails serveret med udsigt til havet og den funklende stjernehimmel.


Hvis der skal ske noget på ferien, så har hotellet et vandsportscenter med paddle-boards, snorkeludstyr og små sejlbåde. Der er et veludstyret fitnesscenter med både squash- og tennisbaner og en spa i absolut topklasse, hvor de tilbyder en bred vifte af vanedannende massager og anden kropslig forkælelse.

"Vi var lovet et skønt hotel, da vi købte rejsen, men vi blev godt nok overrasket over hvor dejligt et sted det var - vi kommer tilbage!"

Anni, Herning

FIND DIN REJSE TIL REETHI FARU


FIND DIN AFGANG I VORES PRIS-KALENDER OG BESTIL HELE PAKKEN ONLINE.

Del denne side