Bali og Lombok

15 dage fra kr. 14.600,-

Pris pr. person ved 2 voksne

med afgang fra København d. 14. september.

Denne individuelle rundrejse er et perfekt valg for jer voksne, der er på udkig efter nogle af de helt særlige hoteloplevelser Bali og Lombok tilbyder.

Her bor du på rejsen

6 nætter på Bali

På rejsen til Bali og Lombok har først du 6 nætter på Balquisse Heritage Hotel i Jimbaran på Bali.


Balquisse er som at træde ind i en anden Verden, og de 16 unikke værelser er alle sammen forskellige i indretning, størrelse og stemning.


Hotellet har to rolige pool-områder med tilhørende solterrasse og solsenge. En skøn tilgroet have med små oaser, hvor man kan sidde uforstyrret og læse en bog, en lounge, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe eller en cocktail.


Der findens også en fremragende restaurant, der serverer det bedste fra det lokale, indonesiske og internationale køkken.

3 oplevelser i Jimbaran

Morgenmarked


For de morgenfriske kan det anbefales at starte dagen med et besøg på et af de lokale markeder. Ikke langt fra hotellet ligger et af de mest interessante gademarkeder på Bali, hvor grøntsager, krydderurter og frugter handles i stor stil.


Surferparadis


Lige syd for Jimbaran kan du besøge Balangan- og Bingin-strandene, der er et paradis for surfere med nogle af de største og mest udfordrende bølger på Bali.


Besøg Ulu Watu templet


Det fredfyldte Ulu Watu tempel syd for Jimbaran regnes for et af de vigtigste templer på Bali. Den spektakulære placering på en lodret klippe højt over det brusende endeløse hav gør stedet magisk, og tager du solnedgangen med, bliver det ikke meget bedre på Bali.

6 nætter på Lombok

Rejsens anden del tilbringer I på Lombok. Her har vi fundet endnu et skønt resort til jer.


Ved den lille landsby Mangsit på det nordvestlige Lombok ligger det skønne Jeeva Klui Resort.


Resortets bygninger ligger fordelt ud over en smuk have bundet sammen af stier og ”boardwalks” omgivet af store træer, palmer og Frangipani træer. Det hele omgives at grønne skråninger og den uforstyrrede Klui strand.


I bliver indkvarteret i et af de rummelige Ananda Pura Garden View Rooms (54 m2), som er en rigtig fin blanding af moderne og klassiske indonesiske stilarter.

Det kan du opleve på Lombok

Lombok byder på flere spændende muligheder for skønne oplevelser. Her et par forslag.

Snorkling ved Gili-øerne

Vil I gerne snorkle eller dykke, er det nemt at arrangere ture til de nærtliggende Gili-øer.


Her kan I opleve farverigt koralrev, havskildpadder og menneskeskabte undervandsseværdigheder, samtidig med at I kan nyde den afslappede ø-stemning.  

Vandreture og vulkan

For de aktive findes der en række flotte vandreture på Lomboks nordkyst med udgangspunkt i byen Senaru.


Her kan I komme på ture ud i rismarkerne, opleve smukke vandfald samt udsigten til den imponerende Rinjani vulkan. Husk at sætte en hel dag af til disse ture.

Klik ind på rejsen og læs mere

Lyder rejsen til Bali og Lombok som noget for dig?

Klik ind på vores hjemmeside og læs mere.