Balis højdepunkter

15 dage fra kr. 13.100,-

Pris pr. person ved 2 voksne

med afgang fra København d. 14. september.

Denne individuelle rundrejse på Bali er glimrende for jer, der gerne vil have en introduktion til nogle af Balis største seværdigheder i kombination med øens varierede natur.

Her bor du på rejsen

4 nætter i Ubud

Rejsen begynder med 4 nætter i naturskønne Ubud.


Kun få minutters gang fra charmerende Ubuds mange hyggelige restauranter, caféer, gallerier og småbutikker ligger The Rama Phala Resort & Spa, som en frodig lille oase.


Her får I en af de moderne indrettede toetagers bungalows, som ligger fordelt ud over den skønne have.


Hotellets pool er det naturlige omdrejningspunkt i løbet af dagen, ligesom restauranten er det om morgenen og om aftenen.

Oplev charmerende Ubud

Ubud er Balis ubestridte kulturelle centrum. Byen, der ligger centralt på Bali, er ualmindeligt charmerende med sine mange gallerier og små spisesteder. Og så er de mange risterasser i etager omkring byen betagende smukke.


Få andre steder på øen synes Balis kulturelle hjerte at banke kraftigere end i Ubud, og selvom byen i dag besøges af en del turister, er Ubud stadig et ualmindeligt charmerende sted.


Kunsten har gode kår i Ubud, og alt fra malere, træskærere og sølvsmede til musikere og dansere kommer hertil for at udvikle deres talent. Overalt i byen ligger små værksteder, hvor I ofte kan få en sludder med kunsterne selv.

3 nætter i Amed

I Amed tilbringer I rejsens næste del. Placeret for foden af Balis højeste bjerg, vulkanen Gunung Agung, ligger det stemningsfulde Santai Beachfront Boutique Resort i frodige omgivelser og lige ned til stranden.


En skøn have danner rammen for dette hyggelige hotel, hvor traditionelle bungalows og bygninger i træ ligger mellem bougainvillea blomster, grønne planter og høje palmer.


Amed-området byder på flere strande, så udover stranden lige ud for hotellet ligger flere strande indenfor gåafstand, blandt andet Lipah Beach.

Det kan du opleve ved Amed

Strandliv og lokal-charme

Amed er et stille område med fiskerlandsbyer på Balis østkyst.

Nyd strandene, eller gå en tur og se på de smukke lokale fiskerbåde.

Turismen er forsat under udvikling i dette område, så der er generelt god plads på strandene.

Tag på snorkeltur

Et par af de bedste steder at snorkle er ved Selang og det beskyttede område ud for Jemeluk-stranden. Korallerne her er forholdsvis velbevarede og de farverige fisk deler stedet med havskildpadder og delfiner.

5 nætter i Sanur

Rejsens sidste del tilbringer I i Sanur på hotellet Segara Village. Dette hotel er vores egen helt klare favorit i Sanur-området på grund af den afslappede stemning, den spektakulære have, placeringen ned til stranden, de fine værelser og den gode service.


Med det samme man ankommer til Segara Village, kommer man i den rette balinesiske stemning. Lyden af rislende vand, hotellets smukke tempel og den frodige have skaber et unikt udgangspunkt for et godt ophold.


I gåafstand langs med strandpromenaden eller udenfor hoteller finder I butikker, supermarkeder, hyggelige restauranter og stemningsfulde caféer.

Oplevelser ved Sanur

Øhop, snorkling og vandreture

Fra færgelejet i Sanur er det muligt at besøge de to små naboøer Nusa Lembongan og Nusa Penida.


Det tager cirka en time at sejle til de to øer og mange vælge at kombinere dem på en dagstur.


Der er dog rigeligt at foretage sig på de to øer, så mange vælger at dele det op.

I gudernes fodspor

Bestil en engelsktalende lokalguide med bil og tag på opdagelse.


Her findes mange spændende templer i området - specielt "modertemplet", Pura Besakih, er en oplevelse. Det er Balis helligste, ældste og største tempel. Desuden er det særdeles velbevaret.


Reelt er der tale om 22 templer samlet på et kæmpe areal, men fokuser primært på hovedtemplet Pura Penararan Agung

Klik ind på rejsen og læs mere

Lyder "Balis højdepunkter" som noget for dig?

Klik ind på vores hjemmeside og læs mere.