California Dreamin'

15 dage fra kr. 14.500,-

Pris pr. person ved 2 voksne

med afgang fra København i september 2019.

Drømmer I om at opleve det bedste af Californien. Så er rejsen her. I får storbydage i San Francisco og oplever hvaler, søløver og havoddere i Monterey. Forude venter USA’s smukkeste kystvej Highway 1, vandreture og naturoplevelser i de tre nationalparker: Sequoia, Kings Canyon og Yosemite. Rejsen rundes af med forkælelse, god mad og vin i Sonoma Valley.

Udvalgte oplevelser på rejsen

I oplever så meget på denne rejse, at det er svært at nævne det hele. Her fremhæver vi nogle af de ting, I kan se frem til.

Charmerende San Francisco

San Francisco er en perle af de helt store. Byen er smuk, den er fuld af frisind og kærlighed til mangfoldigheden, og så byder den på et væld af seværdigheder.


En af de største seværdigheder er ikoniske Golden Gate Bridge. Den smukke bro er vartegn for San Francisco og et ganske imponerende syn. Tag eventuelt turen over broen på cykel.


SOMA-kvarteret er område af byen, som vi anbefaler. Her finder I byens imponerende museum for moderne kunst, SFMOMA, samt små butikker med antikviteter, gallerier, caféer og meget andet.


Den tidligere fængsels-ø, Alcatraz er også et spændende besøg værd. På vej til øen kan I nyde udsigten til San Francisco fra søsiden, og fremme på øen kan I udforske de spændende bygninger og få historier om tidligere berømte og berygtede fanger.

Smukke Highway 1

På jeres rejse får I også mulighed for at køre nedad Highway 1, der uden tvivl er en af USA’s mest berømte og smukkeste vejstrækninger.


Strækningen mellem San Francisco og Los Angeles er mest populær og byder på masser af smuk natur undervejs.


Syd for Big Sur ligger hyggelige kystbyer som perler på en snor med Stillehavet på den ene side og vingårde samt nationalparker på den anden.

Kæmpetræer i Sequoia

På rejsen oplever I mange smukke naturområder og flere nationalparker. En af nationalparkerne er Sequoia, der blandt andet byder på de imponerende træer, der har givet nationalparken sit navn.


I vil føle jer bittesmå, når I vandrer ad stierne i Giant Forest mellem 80 meter høje kæmpegraner, der har en livvidde på 20-25 meter.


Det største af træerne er General Sherman. Det er bestemt også værd at se, selv om det er lidt af et tilløbsstykke. Sequoiaernes konge rager 84 meter op mod den blå himmel, og turen rundt om stammen er 31 meter.


Eftermiddagsturen kan passende rundes af med en køretur ind ad Crescent Meadow Road til Moro Rock. Hvis I har mod på at forcere den 400 meter lange trappe, der leder op til toppen af klippen, så bliver i belønnet med en mageløs udsigt til the Great Western Divide.

Yosemite National Park

Yosemite National Park er endnu en af de storslåede nationalparker I besøger på rejsen.

Yosemite er en af USA's mest berømte og populære nationalparker, og den byder blandt andet på enorme granitbjerge, fascinerende vandfald, kæmpegraner, og vilde dyr som ørn og bjørne.


Vin, god mad og cykelture
i Sonoma Valley

På en solskinsdag er der næppe noget skønnere end en cykeltur i Sonoma Valley. På begge sider er i omgivet af bølgende grønne vinmarker og med jævne mellemrum dukker der en lille hyggelig by op eller en vingård, hvor I kan få en smagsprøve og nyde en let frokost.


Vælger I at tage på tur med guide, så har I mulighed for at tage med på både halv- og heldagsture. Guiderne har en stor viden og fortæller med indlevelse om området og vingårdene.


Der er også vinture, der foregår i en åben trolley, som faktisk ligner de sporvogne, der kører i San Francisco. Overvej også en tur i egen bil til Healdsburg og Hawkes Winery. Healdsburg er en af de hyggeligste småbyer i Sonoma Valley. Her er der autentisk amerikansk lillebystemning med små butikker, små vinbarer og masser af gode restauranter.

Klik ind på rejsen og læs mere

Lyder rejsen som noget for dig?

Klik ind på vores hjemmeside og læs mere.