Det bedste af Hawaii

15 dage fra kr. 16.400,-

Pris pr. person ved 2 voksne

med afgang fra København i september 2019.

Vi tilbyder jer hermed muligheden for at opleve det bedste af Hawaii på et fantastisk ø-hop mellem Big Island, Kauai og Oahu. Øerne er vidt forskellige, og sammen repræsenterer de det bedste, Hawaii kan tilbyde af mageløse naturoplevelser, skønne strande og dynamisk stillehavskultur med stærke polynesiske rødder.

Udvalgte oplevelser på rejsen

Snorkling med fisk og skildpadder

Flere steder på Hawaii-øerne er der fremragende snorkelmuligheder.


Her kan I snorkle med store havskildpadder, der flere steder kommer helt op på kysten, og I kan se et væld af farvestrålende fisk, der bolterer sig mellem koralerne.

Smag den berømte Kona-kaffe

Klimaet på Big Island har givet gode betingelser for at dyrke kaffe. Her kan I besøge de hyggelige kaffefarme og få en udsøgt smagsprøve.


Der er også mulighed for at købe en lækker souvenir med hjem i form af en pose "Kona-bønner".

Besøg historiske Pearl Harbor

Et besøg ved Pearl Harbor på Oahu er en stor oplevelse.


Flådebasen, der blev bombet af japanerne den 7. december 1941, rummer i dag mange spændende museer, monumenter og krigsskibe, som man kan udforske.


Højdepunktet ved Pearl Harbor er nok at blive sejlet ud til USS Arizona Memorial (billedet), der er et smagfuldt hvidt monument beliggende midt i bugten ovenpå vraget af skibet USS Arizona, som blev bombet og sank ved angrebet.


Der er dog meget mere at se ved Pearl Harbor - en ubåd, flymuseum og det store krigsskib USS Missouri, der ligger i bugten idag. Det var på dette skib, at 2. Verdenskrig sluttede, og det er specielt at stå på dækket og se på overgivelsesdokumenterne, som japanerne underskrev på skibet den 2. September, 1945.

Waimea Canyon - Stillehavets Grand Canyon

Waimea Canyon er en af de mest dramatiske, overraskende og imponerende naturoplevelser på Kauai og hele Hawaii.


Dalen er ca. 20 kilometer lang og op imod 850 meter dyb. Ud fra hoveddalen fører adskillige dybe sidedale, der er blevet formet af floders løb gennem årtusinder.


Waimea-dalen høres ofte beskrevet som ’Stillehavets Grand Canyon’, om end det røde ler og den frodige beplantning giver kløften et betydeligt mere tropisk præg end den virkelige Grand Canyon.

Solnedgang og stjernehimmel

Solnedgangen på Mauna Kea-vulkanen er en smuk og stemningsfuld oplevelse.


Fra kysten på Big Island kører man op gennem landskabet til et udkigspunkt, hvorfra man kan se solen gå ned og farve det vilde vulkanlandskab og skyerne i rødlige nuancer.


Når solen dykker ned i havet, bliver nattehimlen kulsort og stjerneklar - en af de klareste i verden.

Hawaii Volcanoes National Park

Besøg nationalparken, der dækker der dækker en stor del af sydøen på Big Island.


Her kan I komme helt tæt på naturens rå kræfter og opleve den vulkanske aktivitet, der har skabt Hawaii. Parken rummer to af øens fem vulkaner, Mauna Loa og Kilauea.


I nationalparken kan I køre gennem udslukte vulkankratere og over golde lavasletter med rygende svovlsøer, sorte lavasten og dampende vandhuller.

Klik ind på rejsen og læs mere

Lyder rejsen til Hawaii som noget for dig?

Klik ind på vores hjemmeside og læs mere.