Koh Samui og Khanom

15 dage fra kr. 9.800,-

Pris pr. person ved 2 voksne

med afgang fra København d. 14. september.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande. Den ene ligger på Koh Samui, den anden i det uturistede Khanom, som kun få rejsende endnu har opdaget.

Her bor du på rejsen

6 nætter på Koh Samui

På rejsen til Koh Samui og Khanom har du 6 nætter på hotellet Thai House Beach Resort på Koh Samui.


Thai House Beach Resort er en behagelig kombination af moderne faciliteter og hyggelige omgivelser. Resortet ligger helt ned til Lamai-stranden, der strækker sig langs Koh Samuis østkyst.


Fra resortets flotte poolområde kan I gå direkte ned på den lange sandstrand, der indbyder til solbadning og afslapning.


Når I vil have en pause fra strandlivet, kan I gå en tur og se nærmere på byens farverige butikker og hyggelige restauranter.

Nyd Koh Samuis skønne sandstrande

Dagene på Koh Samui kan du bruge lige præcis, som du har lyst til.


Måske foretrækker du at dase ved poolen, eller du kan nyde den fine hvide sandstrand ved hotellet.


Udover strandene, som naturligvis er hovedattraktionen på Koh Samui, byder øen også på spændende natur- og kulturoplevelser væk fra kysten.

6 nætter i Khanom

Rejsens næste 6 nætter har du i skønne uturistede Khanom. Her bor du på Aava Resort & Spa, der ligger dejligt uden for den slagne turistrute i Thailand.


Aava Resort & Spa er et førsteklasses resort med bungalows og villaer opført i stilrent design. Resortet ligger helt ned til den ni kilometer lange sandstrand, Nadan.


Fra resortet har du udsigt til det turkisblå hav og jungleklædte bjerge. Stilen er moderne, og blandt de mange faciliteter kan nævnes en swimmingpool med stor træterrasse, liggestole og parasoller, et spa-område og en god restaurant, der serverer thailandske specialiteter samt europæisk mad.


Resortets personale er utroligt servicemindede og imødekommende, og det er ikke mindst på grund af dem, at Aava Resort & Spa er et af vores allermest populære resorts gennem tiderne.

Det kan du opleve på rejsen

Har du brug for lidt afveksling fra stranden eller poolen, er der flere skønne oplevelser at få på både Koh Samui og Khanom.

Kho Samui

Snorkling ved tropeøer

Koh Samui er den største ø i Chumphon ø-gruppen, der består af 80 små øer.


Mellem disse øer findes flere fremragende snorkelmuligheder, så hvis du er til snorkling - eller måske dykning - er der masser af gode muligheder for dig.


Under havets overflade gennem sig en smuk verden af koralrev og farvestrålende fisk på et blive udforsket.


En anden spændende og flot mulighed på vandet er en kanotur mellem de små øer. Udsigten til øerne fra vandet er fantastisk.

Khanom

På udkig efter lyserøde delfiner

I Khanom-bugten har du mulighed for at få en ret speciel dyreoplevelse.


Her lever nemlig albinodelfiner, der har en særlig lyserød farve.


Fra den gamle færgekaj kan du tage med en båd ved solopgang eller solnedgang og se, om du kan være heldig at opleve det unikke syn.

Nyd Khao Luang National Park

Tag på dagstur til Khao Luang National Park og få en dag med flotte og frodige naturoplevelser.


Nationalparken ligger cirka 100 kilometer syd fra Khanom, og her kan du vandre på smukke ruter mellem grønklædte bjerge, mens du hører lydene fra små kilders rislen.

Klik ind på rejsen og læs mere

Lyder rejsen til Koh Samui og Khanom som noget for dig?

Klik ind på vores hjemmeside og læs mere.